Beoordelingen van Broodje Delft Delft

Recente recensies van Broodje Delft Delft

5 sterren na 39 reviews

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en snelle bezorging. helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was een broodje niet geleverd, maar ze stonden binnen 15 minuten weer voor de deur om alsnog het broodje te bezorgen

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, broodjes nog warm en heerlijk! Goede prijs

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, fijn dat je kan bestellen!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online geplaatst, alsnog 20 minuten gewacht. Eenmaal thuis 2 verkeerde broodjes geleverd. Toen gebeld en de juiste zouden worden bezorgd, alleen is er nooit iets aangekomen of verder gereageerd. Verder wel lekkere broodjes dus kudo's daarvoor

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goedemorgen. ik dacht dat ik bij broodjeben Delft besteld had. Dit is nogal verwarrend want bij google staat ook Ben bij jullie website. Dus helaas wel betaald, broodjes gisteren niet opgehaald, (ik maar een half uur pauze) vr gr Arjan

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjes van Delft

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit geweldig, maar volgens mij had de bezorger een aantal broodjes verkeerd geleverd. Kan gebeuren.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super super beter dan de broodje ben van de voorhof die geven je letterlijk bijna niks op je broodje zelfs een kind raakt daar niet vol top dit ben the original

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zoals altijd heerlijke broodjes!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en goed op tijd bezorgd! Echt een aanrader. Wij halen wekelijks een broodje!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en gemakkelijk te bestellen op de website. Veel keuze! Ophaaltijd 13.00 uur bleek echter niet haalbaar vanwege de drukte voor de kraam. Dat was erg jammer; zeker 20 minuten staan wachten. Maar het broodje was heerlijk!! Aanrader voor als je geen haast hebt. Tip aan de makers: lever ook bruin stokbrood. Was nog lekkerder geweest.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren klef geworden en voelde een beetje warm aan. Terwijl het broodjes waren ("met gerookte kip en mango en carpaccio) die koud horen te zijn. De mango droop eruit...Het broodje met carpaccio heb ik ook niet meer op!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en snelle bezorging.Top!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke verse goed belegde broodjes. voor herhaling vatbaar!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn lieveling broodje is Kippesto!! Altijd lekker!!! Heel erg bedankt

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodje pittige biefstuk was erg lekker!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 90 minuten

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Mooie prijs/kwaliteit verhouding

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima, mooi op tijd en alles online geregeld!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De broodjes waren heerlijk !!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.15 uur voordat broodjes bezorgd werden. Das te lang naar onze mening.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje dat wel goed was geleverd was heerlijk. De andere was totaal iets anders dan wat er was besteld en toen hierover contact op geprobeerd werd te nemen werd er niet opgenomen en hebben we ergens anders een broodje moeten halen, jammer.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste broodjes van Delft van de enige echte Ben

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke broodjes met verse ingrediënten, netjes op tijd, en keurig bezorgd.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burger voor een goede prijs!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet normaal lekker! De beste broodjes van delft!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede broodjes! Lever tijd ruim een uur, wat wel vrij lang is. Wellicht een mogelijkheid de verwachte lever tijd aan te geven.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes en een snelle bezorging. Aanrader!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje warme pesto kip was heerlijk! Al vaker gegeten altijd lekker maar voor het eerst thuis laten bezorgen en dat ga ik zeker vaker doen! Top service en vriendelijke bezorger.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top broodjes ! Heerlijk! Aanrader

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste broodjes van Delft en omstreken.